Rođendanska Zabava Za Odrasle

Posted on siječanj 28, 2016

Ako vam je u planu rođendanska zabava za odrasle, trebat će vam nešto zabavno i smiješno kako biste što lakše “razbili led” i održali veselu atmosferu tijekom cijele proslave. Zabavljao je odraslu publiku na korporativnim eventima, vjenčanjima, službenim sastancima, pa čak i na kućnim zabavama diljem svijeta. Ako želite originalnu rođendansku zabavu i u potrazi ste za nečim jedinstvenim, tada želite rezervirati Mister Tima: Iluzionista i Majstora Scenske Hipnoze

Kao internacionalni zabavljač sa višegodišnjim iskustvom, Mister Tim je navikao raditi u svim uvjetima i svim vrstama događaja i zabava za odrasle. Radio je u zatvorenim prostorima, vanjskim prostorima, na pozornici, bez pozornice.

Prepustite Mister Timu da vas zabavi sa svojom posebnom mješavinom komedije i nevjerojatnih mađioničarskih trikova. Sofisticirani iluzionistički performans može biti glavna tema vaše iduće rođendanske zabave. Njegov moderni iluzionistički nastup će držati goste zabavljenima i opuštenima tokom cijele proslave.

Želite da prijatelji pamte vašu proslavu kao najbolju do sada, interaktivni iluzionistički nastup je fantastičana ideja. Ako želite zabaljača za odrasle koji će ispuniti sva vaša očekivanja na vašoj idućoj zabavi ili eventu, nazovite Mister Tima na 092 1111 888 ili mu pošaljite e-mail već sada; tim@mistertim.hr!

Mister Tim će vam vrlo rado predložiti što bi najbolje odgovaralo vašem tipu zabave te predstaviti nekoliko ideja kako zadiviti vaše goste.