Vaš stol njegova je pozornica, a njegova strast prema zabavnom svijetu iluzije najbolji način za zabavu gostiju dok čekaju da zamamni mirisi iz kuhinje dođu do njihova stola.

 

Promocija Restorana Uz MIster TimaPoznato je, ljudi najčešće odabiru one restorane:

– gdje se poslužuju odlična jela

– koje krasi moderan ambijent

No, u posljednje vrijeme sve zahtjevniji gosti u potrazi su i za onim nečim što će im večer provedenu u restoranu ostaviti u dubokom sjećanju.

Upravo Mister Tim Vam pruža mogućnost pružanja jedinstvenog iskustva vašim gostima koji će danima prepričavati dogodovštine za njihovim stolom dok su čekali naručeno jelo. Temtske večeri uz Mister Tima jedan su od najboljih načina za promociju Vašeg ugostiteljskog objekta putem zadovoljnih gostiju.

 

Tehnika nastupa koja je razvijena u inozemstvu te usavršavana u luksuznim američkim, kanadskim i australskim restoranima (“TGI Fridays”, “Fahrenheit 555”, Olives Garden…) te inozemnim korporacijama od sada je dostupna i Vašem lokalu.

No o čemu to zapravo pričamo?Čarolije za stolom

Vjerujemo da ste se našli u situacijama kada vase osoblje ne može istovremeno udovoljiti zahtjevima vaših gostiju. Brojne narudžbe predjela, glavnih jela I deserta preplavile su vašu kuhinju, a gosti s nestrpljenjem čekaju da im se mirisna delicija servira na stol. U takvim situacijama često se znamo susresti is onim gostima koji žure pojesti kako bi stigli na kazališnu predstavu ili pak u kino za koju su unaprijed kupili ulaznicu.

Upravo ovdje Mister Tim i njegove tematske večeri dolaze do izražaja. Njegov nastup pomoći će da gužvu koja se odvija u kuhinji vaši gosti ni ne primijete. Interaktivnim i vrlo zabavnim nastupom u kojima će participirati gosti za stolom, nitko neće ni primijetiti koliko je zapravo vremena proteklo od trenutka naručivanja do posluživanja jela.

 

Tematske VečeriZašto Mister Tim?

Vedrina i nenametljivost su dvije osnovne karakteristike ovog internacionalnog izvođača, a spremnost na prilagodbu nastupa svim uvjetima samo dodatan plus. Stoga se nemojte iznenaditi ako Mister Tima vidite kako u momentu odleprša do stola gdje neki sretan par slavi godišnjicu braka, ili pak do gostiju koji slave nečiji rođendan. A ukoliko ste u potrazi za osobom koja će na tren preuzeti ulogu domaćina u vašem ugostiteljskom objektu – možete biti sigurni u jedno – Svi vaši gosti imat će kraljevski tretman. Zar to nije odlično?

Stoga, ako ste u potrazi za osobom koja će svojim persuazivnim nastupima i prisutnošću omogućiti promociju Vašeg lokala putem zadovoljnih gostiju, te u konačnosti pridonijeti prepoznatljivosti Vašeg objekta, javite se Mister Timu!

Večernji program Mister Tima provjereno je jedan od najboljih načina za promociju Vašeg ugostiteljskog objekta putem zadovoljnih gostiju, koji će o svojem jedinstvenom iskustvu u Vašem restoranu prepričavati danima.

Uz sve već navedeno, Mister Tim će Vam pmoći:

  • Svojom ekskluzivnošću ostaviti Vaš lokal bez konkurencije
  • Povećati lojalnost gostiju
  • Oduševiti Vaše goste!
  • Osigurati Vam pozitivan publicitet (televizija, novine, internet portali)
  • Dati Vašim gostima još jedan razlog za redovitu posjetu
  • Generirati najpouzdaniju reklamu “Usta do usta” 


Ispunite kontakt obrazac ⇨ OVDJE ⇦ ili nazovite +385 92 1111 888 već sada i zatražite besplatnu prezentaciju u Vašem ugostiteljskom objektu još danas!