Obogatite svoj sljedeći event spektakularnim zabavnim programom, Mister Tim očekuje Vašu rezervaciju već danas…

Ekskluzivna “Tailor made” korporativna zabava

Zabavljač Za OdrasleVjerujemo da ste čuli za poštapalicu „Uvijek može bolje“. I upravo je ovo glavna misao vodilja Mister Tima koji svojim nastupima može pridonijeti kvaliteti vaših poslovnih događaja. Budući da svaku organizaciju krasi jedinstveni poslovni karakter, Mister Tim nudi tzv.”tailor made” zabavni program prilagođen zahtjevima i vašem brandu. Impresionirajte Vaše goste i poslovne partnere jedinstvenim zabavnim sadržajem.

Npr. Mister Tim će tokom prijema “razbiti led” ekskluzivnom interaktivnom zabavom kroz svoj prepoznatljiv brand “VIP Illusions”. 

Preuzmite PDF brošuru za više informacija o programu, cijeni i referencama;

logonovi

VIP – Red Carpet Eventi

Organizirate ekskluzivni event te ste u potrazi za izvođačem koji će vaše uzvanike ostaviti bez daha? Bez obzira želite li tradicionalnu predstavu na pozornici ili moderniji pristup u interakciji sa posjetiteljima, Mister Tim će priuštiti vašim gostima nezaboravno iskustvo i odličnu zabavu ispunjenu smijehom, brojnim iznenađenjima i pozitivnom energijom. Brand program „Red Carpet Magic“ će doprinijeti ekskluzivnoj atmosferi eventa i osigurati neprocjenjive reakcije vaših VIP gostiju. Neobvezujuću ponudu možete zatražiti već danas e-mailom na tim@mistertim.hr ili pozivom na kontakt broj +385 92 1111 888.

 

Interaktivni NastupiZabavni Eventi U Javnim Prostorima I Ugostiteljskim Objektima

Tražite način kako kreirati zabavan sadržaj u sklopu shopping centra, restorana ili kafića? Želite da vaši posjetitelji interaktivno sudjeluju u kreiranju jedninstvenog show programa koji ne samo da će ostaviti “WoW” efekt na vaše goste već i doprinijeti prepoznavanju vašeg objekta kao gostu-orijentiranom? Stupite u kontakt s Mister Timom te saznajte koji su programi dostupni za evente ovog tipa.

Više od izvođača, Mister Tim će generirati nove i povećati broj ponovljenih rezervacija u vašem ugostiteljskom objektu.

OVDJE ⇦ saznajte više o ekskluzivnom večernjem programu za restorane i kako rezervirati demo prezentaciju ili preuzmite besplatnu brošuru.